Zoals waarschijnlijk wel bekend, haalt de Kakatoe maandelijks oud papier op in Leuth en Erlecom. Ook het komend seizoen helpen we het milieu op deze manier een handje. U helpt toch ook mee!


Iedereen heeft oud papier. Gelezen kranten en tijdschriften, maar ook de stapels folder die bijna dagelijks door je brievenbus naar binnen glijden voldoen prima als oud papier.


Iedere eerste vrijdag van de maand komen we huis-aan-huis langs om oud papier op te halen. Op deze manier wordt het hergebruikt bij bijvoorbeeld de fabricage van nieuw papier en karton.


Het ophalen van oud papier gaat als volgt in het werk. Zet Uw oud papier op de eerste vrijdag van de maand in de kliko / container om 18.00 uur aan de straat (handvat aan straatzijde).


Als het even kan, plaats de containers dan in groepjes met u buren bij elkaar, dat werk voor ons sneller. Zorg dat dozen niet in de container kunnen blijven steken (scheur ze tot kleine stukken). Heeft meer papier dan in u container past - vraag dan aan u buren of het bij hen er in mag. Onze vrijwilligers halen op.


Met deze acties steunt u de activiteiten van Stichting Kakatoe, ontlast u het milieu en verlaagt u de gemeentelijke kosten voor het ophalen van huisvuil.Heeft u nog vragen over de oud papier actie?

Bel dan met Erik Brugman, Binnenveld 8, 6578 JL Leuth.

Telefoon: 024 - 663 2144, Email: Info@polderpop.comZaterdag 2 januari
Vrijdag 5 februari
Vrijdag 4 maart
Vrijdag 1. april
Vrijdag 6 mei
Vrijdag 3 juni

Vrijdag 1 juli
Vrijdag 5 augustus
Vrijdag 2 september
Vrijdag 7 oktober
Vrijdag 4 november
Vrijdag 2 december